Babeczki z ciasta marchewkowego z masłem Dulce de Leche

Babeczki z ciasta marchewkowego z masłem Dulce de Leche
Przepis Ciasto marchewkowe babeczki z masłem Dulce de Leche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, oraz Czekoladowe babeczki Dulce de Leche: seksowne Walentynkowe babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Linia 2 standardowe puszki na muffinki z wkładkami papierowymi. W misce ubij razem marchew, jajka, cukier, olej, maślankę, nasiona wanilii i kokos, ananas i orzechy w razie potrzeby. W innej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi, aż dobrze połączone.Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, obracając puszki w połowie, aż testery włożone do centrów wyjdą czyste, 23 do 28 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ostudzić w puszkach na stojakach z drutu, 10 minut. Wyjmij babeczki na stojaki z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Niezamrożone babeczki można przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 2 miesięcy w szczelnych pojemnikach.Mrożone babeczki z lukrem dulce de leche lub twarogiem. Matowe babeczki można przechowywać w lodówce do 3 dni; doprowadzić do temperatury pokojowej i posypać prażonym kokosem (delikatnie nacisnąć, aby przylegać) przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Dulce De LecheDulce De Leche
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia5
Magazyn