Babeczki z ciasta marchewkowego z masłem Dulce de Leche
Przepis Ciasto marchewkowe babeczki z masłem Dulce de Leche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 154 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, Ciasto nadziewane brzoskwiniami z masłem Dulce De Leche, oraz Czekoladowe babeczki Dulce de Leche: seksowne Walentynkowe babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Linia 2 standardowe puszki na muffinki z wkładkami papierowymi. W misce ubij razem marchew, jajka, cukier, olej, maślankę, nasiona wanilii i kokos, ananas i orzechy w razie potrzeby. W innej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki. Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi, aż dobrze połączone.Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina Wieprzowa
Posypka W Kształcie Serca
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukierki Ratujące życie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Piec, obracając puszki w połowie, aż testery włożone do centrów wyjdą czyste, 23 do 28 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Ostudzić w puszkach na stojakach z drutu, 10 minut. Wyjmij babeczki na stojaki z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Niezamrożone babeczki można przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 2 miesięcy w szczelnych pojemnikach.Mrożone babeczki z lukrem dulce de leche lub twarogiem. Matowe babeczki można przechowywać w lodówce do 3 dni; doprowadzić do temperatury pokojowej i posypać prażonym kokosem (delikatnie nacisnąć, aby przylegać) przed podaniem.