Babeczki Z Ciasta Marchewkowego

Cupcakes ciasto marchewkowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 432 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 729 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, ekstrakt z wanilii, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, Babeczki Z Ciasta Marchewkowego, oraz Babeczki Z Ciasta Marchewkowego.
Instrukcje
Toast orzechy włoskie: Rozgrzej piekarnik do 177°. Toast orzechy włoskie w piekarniku przez 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Line 2 12-well Patelnie cupcake z papierem Cupcake liner.
Wymieszaj mokre składniki z marchewką:
W misce umieścić maślankę, olej, cukier, jajka, ekstrakt waniliowy i skórkę pomarańczową i dokładnie ubić. Następnie wymieszaj startą marchewkę.
Wymieszać suche składniki: w innej misce ubić mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, kardamon i cynamon.
Złóż suche składniki na mokro, dodaj orzechy włoskie: Złóż mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi, upewniając się, że nie nadmiernie wymieszać. Wchodzisz w tosty orzechy włoskie, aż równomiernie włączone.
ciasto na papryki babeczkowe około 1/2 do 3/4 pełne i piec przez 19-21 minut w temperaturze 350° F, obracając patelnię po pierwszych 15 minutach pieczenia.
Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem babeczek z puszki i pozwalając im w pełni schłodzić na stojaku z drutu.
lukier: ubić Serek i masło na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Przesiać cukier puder i wymieszać.
Rozprowadzić lub wyłożyć na schłodzone babeczki.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Babeczki można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.