Babeczki Z Brązowym Cukrem I Orzechami
Przepis Brown Sugar-Pecan Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 54 minuty. Ten przepis służy 32 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten deser ma 97 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sody oczyszczonej, pekan, pasta z fasoli waniliowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Babeczki Z Brązowym Cukrem I Orzechami, Marchew, cukinia babeczki z klonem i serem śmietankowym brązowy cukier lukier zwieńczony kandyzowanym orzechem, oraz mini brown butter Funfetti babeczki + brązowy cukier buttercream {giveaway} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w płytkiej patelni na 350, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do tosty. Całkowicie fajne. Proces 1/4 szklanki pekan w robocie kuchennym, aż drobno posiekane. Odstawić.
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawaj 3/4 szklanki cukru granulowanego, dobrze ubijając.
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z pastą z fasoli waniliowej.
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mąką. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Ubij białka ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty; dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż uformują się sztywne szczyty. Złożyć jedną trzecią białek do ciasta; złożyć w pozostałych białek i 1/2 szklanki tosty pekan. Łyżka ciasto do papierowych kubków Muffin, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu.
Wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Połącz 1/4 szklanki drobno posiekanych orzechów pekan i brązowego cukru w małej misce.
Rozprowadzić obfite 2 łyżki rumiane masło lukier na każdej babeczce.
Czubki babeczek posypać mieszanką pekan-cukier.