Babeczki Z Brukiem Wiśniowym
Przepis Cherry Cobbler Cupcakes jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, cukier turbinado, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Babeczki Z Brukiem Wiśniowym, Babeczki z wiśniami na 4 lipca, oraz Bruk Wiśniowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W rondlu 2-quart, gotować wiśnie i 3/4 szklanki cukru na średnim ogniu 5 minut.
Wymieszać skrobię kukurydzianą, 1 łyżkę soku z cytryny i 1/2 łyżeczki wanilii; wymieszać z mieszaniną wiśni.
Podgrzać do wrzenia. Gotować 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce, beat masło i 2 1/2 szklanki cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Dodawać jajka po kolei. Przy niskiej prędkości, na przemian dodać mieszankę mąki z mlekiem, ubijając tylko do mieszania. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii i 2 łyżeczki soku z cytryny. Połowę ciasta podzielić na miseczki do muffinek; na wierzch nadzieniem wiśniowym i pozostałym cieście. Doprawić cukrem turbinado.
Piec 40 do 42 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 15 minut; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.