Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej

Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmel może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 334 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 108 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, śmietankę do kawy Coffee mate chocolate caramel latte i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Kawa Dwuręczna {- Czekoladowe Karmelowe Muffinki Latte}, oraz Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi.
Wymieszaj ciasto, kawę, wodę, olej i jajka w dużej misce. Blend z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 1 minutę. Zeskrobać boki miski za pomocą gumowego skrobaka, zwiększyć prędkość miksera do średniej i pokonać 2 minuty więcej, skrobając boki w razie potrzeby.Podzielić ciasto równomiernie między 24 kubki cupcake i piec na Środkowej i dolnej stojaki, naprzemiennie stojaki w połowie, aż babeczki są złocisto brązowy i sprężynować z powrotem po naciśnięciu lekko, 20-24 protokół.
Pozostaw babeczki do ostygnięcia na stojakach z drutu przez 10 minut, a następnie ostrożnie wyjmij kubki z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Przygotuj lukier.
Wymieszaj masło, cukier puder i matę kawową za pomocą najniższej prędkości miksera. Stopniowo zwiększaj prędkość do wysokiej i bij, często skrobając boki miski, aż do światła i creamy.To udekoruj babeczki, rura dużą gwiazdę w środku każdej babeczki lub po prostu zrobić zrobić dollop lukru przez odpychanie go łyżką.
Na każdą babeczkę skropić zimnym sosem karmelowym i udekorować czekoladą pokrytą ziarnem espresso (opcjonalnie).