Babeczki Z Białej Gorącej Czekolady

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj babeczki z białej gorącej czekolady. Ten przepis służy 24 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka czekolady do pieczenia barów, betty ciasto mix, pieczenia kakao, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady, Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady, oraz Babeczki z masłem kakaowym z bitą śmietaną czekoladową i Polewkami z białej czekolady domowej roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Kuchenka mikrofalowa 4 oz białej czekolady na wysoki 30 do 60 sekund, mieszając raz, aż czekolada może być mieszana gładko; odstawić.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Wymieszać z roztopioną białą czekoladą. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec zgodnie z zaleceniami. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Kuchenka mikrofalowa pozostałe 10 oz białej czekolady na wysoki 1 minuta 30 sekund, mieszając po 30 sekund, aż czekolada może być mieszana gładko. Topy babeczek zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Ułóż zanurzone babeczki na arkuszu ciasteczek. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 10 protokół.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru.
Umieścić pianki, przyciąć boki w dół,na arkuszu cookie. Broil 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Odstawić 2 do 3 minut. Metalową szpatułką przesuń 1 tosty z pianki na połowę każdej babeczki.