Babeczki Z 4 Składnikami Ajerkoniaku

Babeczki Z 4 Składnikami Ajerkoniaku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj babeczek z ajerkoniakiem 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 25 centów za porcję. 111 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier granulowany, ajerkoniak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, Babeczki ajerkoniakowe z karmelowym kremem Ajerkoniakowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i linii muffin pan z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki cupcake i wymieszać z trzepaczką, aż ciasto jest gładkie i nie grudki pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto do wkładek cupcake, wypełniając każdy o 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piec około 18-20 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Niech babeczki ostygną przed lukrem. Aby zrobić lukier, dodaj śmietanę ubijającą, cukier i ajerkoniak do miski miksera stojącego i wymieszaj na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Włóż lukier do worka rurowego do rury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Babeczki posypać mielonym cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn