Babeczki Winne Sauvignon Blanc
Babeczki z winem Sauvignon Blanc mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 320 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 70 centów za porcję. Mieszanka skórki cytrynowej, kryształków cukru dekoratora, wina sauvignon blanc i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 514 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Babeczki Winne Sauvignon Blanc, Ciasto Funtowe Sauvignon Blanc, oraz Sauvignon Blanc Peach Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mieszanki ciasto, woda, 1/2 szklanki wina, olej, jajka i 2 łyżeczki skórki cytryny. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, ubij cukier puder, masło i sól z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w 1/3 szklanki wina i 1 łyżeczce skórki z cytryny. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej wina kilka kropli na raz. Lodowe babeczki.
Posypać żółtym cukrem i perłami.