Babeczki Wielkanocne Laski
Babeczki wielkanocne mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukierki powlekane czekoladowe kawałki do pieczenia, pomarańczowy gumdrops, bogaty & kremowy lukier waniliowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest idealny do Wielkanoc. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wielkanocne króliczki ' N ' Chicks, Laski Wielkanocne Z Masłem Orzechowym, oraz Babeczki Wielkanocne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść kokosa w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodaj około 8 kropli żółtego koloru żywności; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby wymieszać. Frost babeczki z lukrem. Wierzch z żółtym kokosem. Dla oczu, dodać brązowe kawałki pieczenia.
Pokrój gumki pomarańczowe, aby wyglądały jak dzioby; umieść na babeczkach. Przechowywać luźno przykryte.