Babeczki waniliowe z lukrem karmelowo-solnym
Przepis waniliowe babeczki z karmelową solą morską lukier może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Ten deser ma 296 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wodę, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z waniliowym jogurtem karmelowym lukrem, Zwycięskie babeczki karmelowo-jabłkowe z lukrem waniliowym, oraz George Caramelin: czekoladowe babeczki cynamonowe z lukrem waniliowym, sosem Bourbon Caramel i kandyzowanymi orzechami pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Tymczasem, w 2-quart ciężki rondel, roztopić 1/4 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać brązowym cukrem z trzepaczką.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z mlekiem. Wróć do wrzenia.
Zdjąć z ognia; ostudzić do lata, o 30 protokół. Wymieszać 1/2 łyżeczki wanilii; stopniowo wymieszać z cukrem pudrem, aż będzie do smarowania (dodać dodatkowe mleko, jeśli lukier stanie się zbyt gęsty). Lodowe babeczki.