Babeczki Waniliowe Cupcake Princess
Babeczki waniliowe Cupcake Princess to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 242 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, Babeczki Walentynkowe: babeczka waniliowa z lukrem maślanym, oraz Babeczki Księżniczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia standardowa puszka na muffinki z 12 papierowymi wkładkami do babeczek.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w misce; odstawić.
Rozgrzać masło i mleko w małym rondlu na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Ubij cukier, jajka, żółtko i wanilię mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekko zgęstnieje i będzie jaśniejszy. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na małej prędkości, aż do momentu włączenia. Powoli wlać gorące mleko, ubijając, aż się połączy.
Dziel ciasto równomiernie między wkładkami do babeczek.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, o 20 protokół. Fajne babeczki na patelni przez 10 minut.
Przenieś babeczki do regału chłodzącego, aby całkowicie ostygły.