Babeczki truskawkowe z cytrynową skórką śmietankowo-serowe

Babeczki truskawkowe z cytrynową skórką śmietankowo-serowe
Truskawkowe babeczki z cytrynową skórką śmietankowo-serową polewa jest Wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 120 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka truskawek, twarogu, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to (2-Składnik) babeczki truskawkowe z lukrem cytrynowym, Ciasto marchewkowe z serem śmietankowym-lukier z skórki cytrynowej, oraz Scratch Strawberry Layer Cake With Strawberry Cream Cheese Lukier.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Line 14 Cupcake cups with paper liners.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić puree z truskawek, pulsuj mrożone truskawki w blenderze lub robocie kuchennym, aż do równomiernego pokrojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj 2 łyżki wody, miód, 1/2 łyżeczki skórki cytrynowej i cukier. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MiódMiód
CukierCukier
WodaWoda
4
Beat Cake mix, 1 szklanka wody, jaja i olej roślinny w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia; zwiększyć prędkość miksera do średniej i ubić przez 2 minuty. Ubić skórkę z cytryny na ciasto. Wypełnij przygotowane kubki cupcake 2/3 pełne. Wrzuć łyżkę puree z truskawek na środek każdej porcji ciasta babeczkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Babeczki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż będą złociste, a po lekko naciśnięciu blaty zaczną odrastać, od 18 do 22 minut. Wykałaczka włożona blisko środka powinna wyjść czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Niech babeczki ostygną przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
7
Aby zrobić lukier, umieść Serek i masło w misce i ubijaj mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wymieszać z cukrem cukierniczym, wymieszać z ekstraktem waniliowym, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Przechowywać lukier w lodówce, aż babeczki są wystarczająco chłodne, aby zmrozić. Babeczki chłodzone mrozem z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn