Babeczki truskawkowe Lizzie

Truskawkowe babeczki Lizzie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 144 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz truskawki w syropie, olej roślinny, standardową mieszankę ciasta pudełkowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Babeczki waniliowe z nadzieniem truskawkowym i maślanym Truskawkowym, oraz Babeczki truskawkowe z maślanym kremem truskawkowym {bezglutenowe} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: dwie 12-kubkowe patelnie na babeczki
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 2 patelnie cupcake sprayem do gotowania.
Mikserem elektrycznym ubijaj mieszankę ciasta, żelatynę, olej, truskawki i 1/2 szklanki wody, aż do całkowitego połączenia.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka babeczek wyjdzie czysta, około 20 minut.
Ostudzić na patelni, a następnie usunąć przed oblodzeniem.
Do lukru: w blenderze lub robocie, przecier masło, cukier i truskawki do glazury, aż będzie gładka; może to potrwać kilka minut, aby połączyć. Dziurki w babeczkach wykałaczką, a następnie łyżką lukru, pozwalając, aby część z nich przesiąkła do ciasta. Przechowuj babeczki, przykryte lodówką, do 2 tygodni.