Babeczki Truskawkowe
Przepis Truskawkowe ciastka babeczki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 12. Sprawdza się jako tani deser dla Dzień Matki. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Truskawkowe, Babeczki Truskawkowe, oraz Babeczki Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć 12-kubkową puszkę na muffinki z wkładkami papierowymi lub foliowymi.
W średniej misce mąkę ubić ze skrobią kukurydzianą, proszkiem do pieczenia i solą.
W dużej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier z jajkami i ekstraktem waniliowym ze średnią prędkością, aż będzie gładki i lekko zagęszczony, około 3 minut.
Dodaj masło i olej i beat aż włączone, skrobanie DNA i boku miski.
Dodaj suche składniki i mleko w 3 naprzemiennych partiach, dobrze bijąc między dodatkami. Ostrożnie wlać ciasto do wyłożonych puszek muffinowych, wypełniając je w około dwóch trzecich.
Piecz babeczki na środku piekarnika przez 20 do 23 minut, aż sprężysty i wykałaczka lub tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Niech babeczki ostygną lekko w puszce muffin, a następnie przenieść je do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
W średniej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij zmiękczone masło ze średnią prędkością, aż będzie gładkie.
Dodać cukier cukierniczy, ekstrakt waniliowy i sól i ubić mieszaninę z małą prędkością, aż do połączenia. Zwiększ prędkość miksera do średniej i ubijaj, aż będzie gładka.
Dodać mleko lub śmietanę i ubić do lekkiego i puszystego, o 2 protokół.
Lukier wymieszać z dżemem truskawkowym do smaku.
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach i podawaj.