Babeczki Toffi Mokka
Przepis Toffee Mocha Cupcakes może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 50 minut. Ten bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. 12 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Babeczki Toffi Mokka, Mocha Toffi Fudge Cupcakes, oraz Babeczki z komosy ryżowej toffi waniliowe z lukrem toffi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozpuścić granulki espresso we wrzącej wodzie; ostudzić.
W dużej misce śmietanę i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Połącz mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z mieszanką espresso i dobrze wymieszaj. Złóż kawałki toffi.
Napełnij papierowe kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
W dużej misce połącz lukier i granulki espresso. Frost cupcakes; posypać kawałkami czekolady i kawałkami toffi.