Babeczki Tiramisu Bezglutenowe
Przepis bezglutenowe Tiramisu babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, kakao do pieczenia, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory, Ciasto Tiramisu Bezglutenowe, oraz Sernik Tiramisu Bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce, beat Cake mixes, masło, woda, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, beat ubijanie śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywny.
Dodać ser mascarpone, 3 łyżki likieru, kawę parzoną na zimno i cukier puder; ubijać do momentu dobrze wymieszanego i na tyle gęstego, by się rozsypać lub wymieszać (nie przegotowywać).
W płytkiej misce umieść 1/4 szklanki likieru. Topy każdej schłodzonej babeczki zanurzyć w Likier. Wierzch z bitą śmietaną.
Posypać wiórkami kakao i czekolady. Przechowywać luźno w lodówce.