Babeczki Solone Karmelowo-Czekoladowe

Babeczki Solone Karmelowo-Czekoladowe
Przepis solone karmelowo-czekoladowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w ok. 2 godziny i 12 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 325 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkiej czekolady, sól, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubij w cukrach, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła na przemian z kwaśną śmietaną, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez zaokrąglone łyżkipodpełnia do lekko nasmarowane miniaturowe Patelnie muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Piec w temperaturze 350 przez 13 do 15 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
7
Kuchenka mikrofalowa półsłodka czekolada i 1/4 szklanki ubijania śmietany w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 minutę, mieszając w odstępach 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Trzepaczka w 2 łyżki. śmietanę ubijamy na gładką masę. Zanurzyć szczyty babeczki w mieszaninie czekolady ,i odstawić, aż czekolada jest ustawiona (około 30 minut). Wymieszaj lub rozprowadź solony krem karmelowy na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
KarmelKarmel
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dekorować, w razie potrzeby.
10
Uwaga: testowaliśmy z Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
11
Uwaga: aby przygotować babeczki o regularnym rozmiarze, łyżka ciasto na 2 lekko nasmarowane 12-filiżanki muffin Patelnie, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
12
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 24 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić i udekorować według uznania. Daje 2 tuziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 12 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn