Babeczki Solone Karmelowo-Czekoladowe
Przepis solone karmelowo-czekoladowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w ok. 2 godziny i 12 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 325 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkiej czekolady, sól, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubij w cukrach, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Stopniowo dodawać do mieszaniny masła na przemian z kwaśną śmietaną, ubijając do wymieszania. Łyżka ciasto przez zaokrąglone łyżkipodpełnia do lekko nasmarowane miniaturowe Patelnie muffin.
Piec w temperaturze 350 przez 13 do 15 minut lub do czasu, aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić (około 30 minut).
Kuchenka mikrofalowa półsłodka czekolada i 1/4 szklanki ubijania śmietany w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 minutę, mieszając w odstępach 30 sekund.
Trzepaczka w 2 łyżki. śmietanę ubijamy na gładką masę. Zanurzyć szczyty babeczki w mieszaninie czekolady ,i odstawić, aż czekolada jest ustawiona (około 30 minut). Wymieszaj lub rozprowadź solony krem karmelowy na babeczkach.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: testowaliśmy z Artisan Salt Company Cyprus Mediterranean Flake Salt.
Uwaga: aby przygotować babeczki o regularnym rozmiarze, łyżka ciasto na 2 lekko nasmarowane 12-filiżanki muffin Patelnie, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 22 do 24 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić i udekorować według uznania. Daje 2 tuziny.