Babeczki S ' mores

Babeczki S ' mores
Babeczki S ' mores mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 309 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krem marshmallow, ciasto mix, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki S ' mores, Babeczki S ' mores, oraz Babeczki S ' mores.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 26 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu; złożyć w graham cracker okruchy i posiekane batony czekoladowe. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręcznik Papierowy TeksturowanyRęcznik Papierowy Teksturowany
3
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
4
W dużej misce, beat marshmallow creme, masło i cukier puder na małej prędkości, aż do wymieszania. Ubij tyle mleka, 1/2 łyżeczki na raz, aby lukier można było rozsmarować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Rozłożone na czubkach babeczek. Podziel batonik na prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
6
Przeciąć każdy prostokąt po przekątnej na pół i umieścić na górze każdej babeczki. Dopełnij każdą babeczkę krakersem w kształcie misia. Po ustawieniu lukier, przechowywać luźno pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
Do WiązaniaDo Wiązania
8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej8 Uncji Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia1
Magazyn