Babeczki rumowe z lukrem kokosowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka cukru pudru, kokosa, rumu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, oraz Hershey ' s Coconut Creme Kisses & czekoladowe babeczki z lukrem waniliowo-kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 18 regularnych kubków Muffin nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, 1 szklanka rumu, woda, olej i jajka z trzepaczką do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Wkładki Do Muffinów
6
W średniej misce, wymieszać masło, cukier, mleko i 1 łyżeczka rumu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane i puszyste, skrobanie w dół strony miski w razie potrzeby.