Babeczki Pumpkin Spice Z Lukrem Z Masłem Orzechowym

Babeczki Pumpkin Spice Z Lukrem Z Masłem Orzechowym
Pumpkin Spice Cupcakes With Peanut Butter Cream Cheese lukier może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 706 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pumpkin Pie Spice Cupcakes with Cream Cheese Frosting, Babeczki Pumpkin Spice z lukrem serowym, oraz Babeczki Pumpkin Spice z lukrem karmelowo-serowym dla podobnych receptur.

Składniki

5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża paczka chipsów tortilla o smaku limonki1 duża paczka chipsów tortilla o smaku limonki1porcja startego parmezanu2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1warzywo (np. szpinak)1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDynia konserwowaDynia konserwowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan227papryka habaneroblok zmiękczonego twarogublok zmiękczonego twarogu2(częściowo & )(częściowo & )1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenaturalne masło orzechowenaturalne masło orzechowe454papryka habanero1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1/3 szklanki dżemu malinowego, podzielonego1porcja startego parmezanudużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 caladużą lub cukinię, przekrój wzdłuż na ćwiartki i pokrój na kawałki o grubości 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomleczne czekoladki hershey®'s kisses®mleczne czekoladki hershey®'s kisses®
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn