Babeczki Pełnoziarniste Jagodowe
Babeczki pełnoziarniste z jagodami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 213 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Z Pełnoziarnistymi Jagodami, Babeczki Z Pełnoziarnistymi Jagodami, oraz Babeczki Z Pełnoziarnistymi Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12-cup muffin pan z Muffin wkładki.
Mąkę, owies, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce.
W innej misce wymieszać olej roślinny, śmietanę, brązowy cukier, skórkę cytrynową, wanilię i jajka. Złóż mieszaninę śmietany do mieszaniny mąki, aż tylko połączone, a następnie złożyć w jagody (nie martw się, jeśli istnieje kilka brył).
Podzielić równomiernie pomiędzy przygotowaną patelnię muffinową.
Posypać owsem i cukrem turbinado, jeśli używasz.
Piec, aż babeczki będą złote i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 24 minut. Schłodzić na patelni przez kilka minut, a następnie przenieść do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.