Babeczki Peaches n ' Cream

Babeczki Peaches n ' Cream
Peaches n ' Cream Cupcakes to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 145 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, skrobia kukurydziana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z brzoskwiniami i śmietaną, Babeczki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Babeczki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść 12 wkładek na patelni z babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
3
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce, ubić cukier i masło razem za pomocą miksera elektrycznego, aż wygląda kremowy. Ubić jajko, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z brzoskwini, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj połowę mieszanki mąki do mieszaniny masła i mieszaj, aż prawie się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodać maślankę i puree z brzoskwini i ponownie mieszać, aż prawie się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
BrzoskwiniaBrzoskwinia
6
Dodaj resztę mąki i mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Napełnij wkładki cupcake z ciasta za pomocą dużej łyżki lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Piec przez 18 do 20 minut. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Umieścić na stojaku z drutu i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
Umieścić mały rondel na płycie kuchennej i umieścić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiecPiec
2
Wsypujemy brzoskwinie z cukrem i doprowadzamy do lekkiego wrzenia. W osobnej małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę wody, aż nie pojawią się grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do patelni i trzymaj na średnim ogniu przez około 1 minutę. Całkowicie schłodzić przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn