Babeczki PB & J
Przepis PB & J Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 272 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz betty bitą lukier waniliowy, wodę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Babeczki z sorgo z pomarańczową Whiskey bitą śmietaną-babeczki z Dzikiego Zachodu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, wymieszać lukier i 1/2 szklanki masła orzechowego. Frost babeczki z lukrem. Zrób małe wgłębienie w środku lukru na każdej babeczce z tyłu łyżki. Tuż przed podaniem łyżkę 1/4 do 1/2 łyżeczki galaretki do każdego wcięcia. Przechowywać luźno przykryte.