Babeczki Owsiane Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek owsianych z jagodami. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 170 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Babeczki Owsiane Jagodowe, Babeczki Owsiane Jagodowe, oraz Babeczki Jagodowo-Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić owies w robocie kuchennym; Puls 5 do 6 razy lub aż owies przypomina grubą mączkę.
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Do owsa dodać mąki i 5 kolejnych składników (przez sól); dobrze wymieszać. Zrób dobrze w środku mieszaniny.
Maślankę połączyć z 3 składnikami (przez jajka).
Dodaj do mieszaniny mąki; mieszać tylko do wilgotne.
Wrzucić jagody z 2 łyżkami mąki i delikatnie złożyć na ciasto. Łyżka ciasto do 16 Muffin kubki pokryte sprayu do gotowania; posypać 2 łyżki cukru granulowanego równomiernie na ciasto.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu, gdy muffinki powrócą po dotknięciu lekko na środku.
Natychmiast wyjąć z patelni; umieścić na stojaku z drutu.