Przepis Mocha Latte babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten deser ma 560 kalorii, 5G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru pudru, ekstraktu z wanilii, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Double Shot Mocha Latte Cupcakes, Gingerbread Latte Cupcakes: ajerkoniak Latte potrzebował przyjaciela, oraz Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać wrzącą wodę, kakao i espresso do uzyskania gładkiej konsystencji; ostudzić. Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać mieszankę masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Czekolady
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Aby przygotować lukier waniliowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Zrób 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Waniliowy
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
8
Zamroź każdą babeczkę lukrem waniliowym za pomocą metalowej końcówki nr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Waniliowy
Babeczki
9
Aby przygotować mżawkę, masło i cukier ugotować w 2-qt. heavy Metal rondel na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest w kolorze karmelu, o 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia i powoli dodawać śmietanę, ciągle mieszając, aż do wymieszania. Powrót do ognia i doprowadzić do wrzenia; gotować 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu. Super. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
11
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
12
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.