Babeczki marchewkowo-imbirowe z przyprawionym serkiem śmietankowym
Przepis marchewkowo-imbirowe babeczki z przyprawionym twarogiem może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 5 minut. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka marchew, cool Bat bitej polewy, mielony cynamon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Babeczki Marchewkowo-Imbirowe Z Lukrem Z Serem Śmietankowym, Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym, oraz Babeczki marchewkowe z lukrem imbirowo-twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z marchewką, orzechami, imbirem i 3/4 łyżeczki. cynamon.
Łyżka ciasta do 24 papierowych kubków muffin.
Piec 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
W średniej misce ubić śmietankowy ser z trzepaczką, aż będzie kremowy. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na babeczkach.
Posypać pozostałym cynamonem.