Babeczki marchewkowe z marchewką puree
Przepis marchew babeczki z puree marchew może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 34 minuty. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 221 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju z pestek winogron, rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zupa Cukinia Marchew Puréed, Zupa marchewkowo-ziemniaczana z cytrusami i przyprawami, oraz Marchew Gotowana & Marchew Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 do 27 kubków cupcake z wkładkami papierowymi.
Odcedzić ananasa, zastrzegając sok.
Rodzynki włóż do soku ananasowego, aby namoczyć, a następnie poklep resztę ananasa tak sucho, jak to możliwe, za pomocą papierowych ręczników.
Suche składniki wymieszać w dużej misce.
Dodaj olej, masło, jajka i wanilię i mieszaj, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z orzechami, kokosem, marchewką i odsączonym ananasem.
Odcedzić rodzynki i dodać je. Ciasto powinno być naprawdę grube.Podzielić równo między kubki cupcake. Powinny być wypełnione trochę więcej niż 3/4 pełne, ponieważ te nie rosną zbytnio.
Piec na centralnym stojaku przez 20 do 24 minut lub aż babeczki są ustawione.
Ostudzić całkowicie, a następnie lody z lukrem serowym.Lukier twarogowy: ubić razem 8 uncji zmiękczonego twarogu i 4 uncje zmiękczonego masła. Wymieszać 2-3 szklanki cukru pudru i ubić do lekkości, następnie dodać łyżeczkę wanilii i szczyptę świeżego soku z cytryny.