Babeczki lniane Morning Glory to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, sól, produkt jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki Morning Glory, Muffinki Oat Morning Glory, oraz Muffinki Morning Glory dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. Spryskaj DNA tylko kubków do pieczenia sprayem do gotowania. (Babeczki przykleją się, jeśli kubki do pieczenia nie są rozpylane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
3
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub zmiażdż w robocie spożywczym).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zboża
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Meat Tenderizer
Torby Ziploc
Wałek Do Ciasta
4
W dużej misce wymieszać pokruszone płatki zbożowe i soję; odstawić około 5 minut lub aż płatki zmiękną. Wymieszać pozostałe składniki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.