Babeczki Lniane Morning Glory
Babeczki lniane Morning Glory to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, sól, produkt jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muffinki Morning Glory, Muffinki Oat Morning Glory, oraz Muffinki Morning Glory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek. Spryskaj DNA tylko kubków do pieczenia sprayem do gotowania. (Babeczki przykleją się, jeśli kubki do pieczenia nie są rozpylane.)
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa (lub zmiażdż w robocie spożywczym).
W dużej misce wymieszać pokruszone płatki zbożowe i soję; odstawić około 5 minut lub aż płatki zmiękną. Wymieszać pozostałe składniki. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 22 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć muffinki z patelni do stojaka chłodzącego.