Babeczki Lemon Drop
Lemon Drop Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Betty ciasto mix, lemon curd, skórka cytrynowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Lemon Drop, Babeczki Lemon Drop, oraz Babeczki Lemon Drop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i białek. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
Łyżka lemon curd do dekoracyjnego worka wyposażonego w okrągłą końcówkę 1/4 cala. Włóż końcówkę do środka każdej babeczki, nie więcej niż dwie trzecie drogi w dół; delikatnie ściśnij torebkę, ciągnąc w górę, aż nadzienie dotrze do góry babeczki. (Nie pozwól, aby wypełnienie wyciekło z cupcake.)
W średniej misce wymieszaj łyżką cukier puder, skórkę z cytryny, sok z cytryny i mleko, aż będzie gładkie. Zanurz górę każdej babeczki w cytrynowej glazurze; skręć, aby nadmiar kapał. Gładki wierzch z łopatką.
Posypać kroplami cytryny.