Babeczki Lemon Drop

Babeczki Lemon Drop
Lemon Drop Cupcakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka Betty ciasto mix, lemon curd, skórka cytrynowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Lemon Drop, Babeczki Lemon Drop, oraz Babeczki Lemon Drop dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i białek. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
3
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Łyżka lemon curd do dekoracyjnego worka wyposażonego w okrągłą końcówkę 1/4 cala. Włóż końcówkę do środka każdej babeczki, nie więcej niż dwie trzecie drogi w dół; delikatnie ściśnij torebkę, ciągnąc w górę, aż nadzienie dotrze do góry babeczki. (Nie pozwól, aby wypełnienie wyciekło z cupcake.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
5
W średniej misce wymieszaj łyżką cukier puder, skórkę z cytryny, sok z cytryny i mleko, aż będzie gładkie. Zanurz górę każdej babeczki w cytrynowej glazurze; skręć, aby nadmiar kapał. Gładki wierzch z łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Posypać kroplami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn