Babeczki Kukurydziane Z Miodem
Miodowe babeczki kukurydziane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. 4763 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, miód, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Kukurydziane Z Miodem, Babeczki Kukurydziane Z Miodem, oraz Babeczki Kukurydziane Z Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: papierowe kubki na muffinki i 12-kubkowa puszka na muffinki
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Do dużej miski wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól. W innej misce ubijamy całe mleko, jajka, masło i miód.
Dodaj mokry do suchych składników i mieszaj, aż się wymieszasz.
Umieść papierowe wkładki do muffinów w puszce z 12 filiżankami muffinów. Równomiernie podzielić mieszankę chleba kukurydzianego na papiery.
Piec przez 15 minut, aż będzie złoty.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.