Babeczki kukurydziane z masłem klonowym
Need a wegetariański posiłek poranny? Babeczki kukurydziane z masłem klonowym mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, maślanka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Babeczki kukurydziane z masłem klonowym, Babeczki Kukurydziane Z Masłem Klonowym, oraz Babeczki Kukurydziane Z Dyni I Bitym Miodem-Klonowe Masło Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w średniej misce, aż kremowy. Stopniowo ubić w syropie klonowym, aż dobrze wymieszane i gładkie. Czy z wyprzedzeniem można dokonać 1 tydzień do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 12 regularne (1/3-cup) kubki muffin. Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski.
W innej średniej misce ubić maślankę i jajko; ubić w roztopionym maśle.
Dodać mieszaninę maślanki do suchych składników; mieszać tylko do momentu włączenia (nie mieszaj). Podziel ciasto równo między przygotowane kubki muffin.
Piec babeczki, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 15 minut (babeczki będą blade). Schłodzić na stojaku 10 minut.
Podawać z masłem klonowym.