Babeczki kukurydziane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj babeczek kukurydzianych. To Śniadanie ma 169 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, mocnego cheddaru, cebuli i jaj. 190 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), Babeczki Kukurydziane, oraz Babeczki Kukurydziane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200C / 180C / gas 6 i posmaruj 12-otworową puszkę muffinek roztopionym masłem
Na patelni z cebulą, chilli i gałką masła wyłożyć ziarna kukurydzy. Smażyć delikatnie przez 5-10 minut, aż będzie złoty i miękki.
W dużej misce wymieszać mąkę, polentę, proszek do pieczenia i cheddar z 1 łyżeczką soli.
Jajka, maślankę i mleko ubić, następnie wymieszać z suchymi składnikami z pozostałym roztopionym masłem i mieszaniną kukurydzy. Podzielić między otwory na muffinki (będą one dość pełne) i piec przez 25-30 minut lub do złotego koloru i gotowane przez poke w szaszłyku, aby sprawdzić. Najlepiej jeść na ciepło.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.