Babeczki Kokosowo-Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek z wiórkami kokosowo-czekoladowymi. Ten przepis służy 20 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Mieszanka cukru pudru, twarogu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Babeczki Kokosowo-Czekoladowe, Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy}, oraz Hershey ' s Coconut Creme Kisses & czekoladowe babeczki z lukrem waniliowo-kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 20 standardowe (1/3-cup) Muffin kubki z wkładkami papieru. Pierwsze 5 składników przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i serek w dużej misce, aż będzie gładka. Stopniowo ubijaj cukier, następnie ekstrakt waniliowy i aromat kokosowy. Ubij w suchych składnikach (ciasto będzie sztywne).
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając, aby zmiksować po każdym dodaniu. Ubij w mleku, a następnie wymieszaj z kawałkami czekolady. Łyżka skąpe 1/3 ciasto puchar do każdej wkładki papieru.
Piec babeczki, aż tester włożony do centrów wyjdzie czysty, o 22 protokół.
Ostudzić 10 minut, a następnie włączyć babeczki z patelni i ostudzić na stojaku.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło, mleko kokosowe w proszku, i sól w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w ekstrakcie waniliowym i aromacie kokosowym. Ubij tyle cukru pudru, 1 szklanka na raz, tworząc bardzo gęsty lukier. Ubij w mleku, 1 łyżkę na raz, aż lukier będzie wystarczająco cienki, aby się rozprzestrzenił.
Rozłóż lukier na babeczkach.
W razie potrzeby posypać płatkami kokosowymi. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Babeczki przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej.
Mleko kokosowe w proszku to po prostu odparowane niesłodzone mleko kokosowe. W tych babeczkach dodaje subtelnego smaku i soczystej konsystencji. Szukaj go w sklepach specjalistycznych, na rynkach azjatyckich i online w kingarthurflour.com oraz amazon.com.