Babeczki kokosowe z masłem Yuzu
Babeczki kokosowe z maślanym kremem Yuzu mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 50 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jeśli masz sok yuzu, proszek do pieczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, oraz Babeczki kokosowe z lukrem kokosowym.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę z babeczkami z papierami. (prawdopodobnie będziesz potrzebować dwóch).Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w małej misce.
Masło i cukier połączyć w misce miksera Stoiska. Beat z mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż mieszanina będzie lekka i puszysta.
Dodawać jajka po kolei, pozwalając każdemu połączyć się w pełni przed dodaniem następnego.
Dodać mieszankę mąki i mleko kokosowe w pięciu naprzemiennych dodatkach, zaczynając i kończąc na mące.
Połączyć tylko do momentu włączenia mąki.Podziel ciasto między przygotowane puszki muffinowe, wypełniając tuż pod szczytami Papierów.
Piec przez 24-30 minut, aż blaty będą złocisto brązowe, a tester włożony w środek wyjdzie czysty.
Cukier i białka połączyć w średniej żaroodpornej misce i umieścić na patelni gotującej się wody.
Mieszankę cukru ubijać stale na ogniu, aż cukier się rozpuści, a mieszanina wygląda gładko i lśniąco, około 3 minut.
Wyjąć mieszaninę z ognia i wlać do miski miksera stojącego.
Ubijać na średniej prędkości przez około 5 minut, aż mieszanina ostygnie.Przełącz na mocowanie wiosła i z niską prędkością, dodaj masło kilka kawałków na raz, bijąc, aż będzie gładkie.Po dodaniu całego masła, ubij krem na średniej prędkości przez około 6-10 minut, aż będzie bardzo gęsty i gładki.
Dodać sok z yuzu i cytryny i ubić do połączenia.Krem maślany jest gotowy do użycia.
Umieść kawałek folii na powierzchni, aż będziesz gotowy do użycia, aby zapobiec wyschnięciu.Napełnij końcówkę rurki wyposażoną w końcówkę # 6 star z kremem maślanym i ułóż na babeczkach.