Babeczki kokosowe z masłem Yuzu

Babeczki kokosowe z masłem Yuzu
Babeczki kokosowe z maślanym kremem Yuzu mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 50 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jeśli masz sok yuzu, proszek do pieczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, oraz Babeczki kokosowe z lukrem kokosowym.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę z babeczkami z papierami. (prawdopodobnie będziesz potrzebować dwóch).Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Masło i cukier połączyć w misce miksera Stoiska. Beat z mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż mieszanina będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodawać jajka po kolei, pozwalając każdemu połączyć się w pełni przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mieszankę mąki i mleko kokosowe w pięciu naprzemiennych dodatkach, zaczynając i kończąc na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
5
Połączyć tylko do momentu włączenia mąki.Podziel ciasto między przygotowane puszki muffinowe, wypełniając tuż pod szczytami Papierów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Piec przez 24-30 minut, aż blaty będą złocisto brązowe, a tester włożony w środek wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Cukier i białka połączyć w średniej żaroodpornej misce i umieścić na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Mieszankę cukru ubijać stale na ogniu, aż cukier się rozpuści, a mieszanina wygląda gładko i lśniąco, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i wlać do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ubijać na średniej prędkości przez około 5 minut, aż mieszanina ostygnie.Przełącz na mocowanie wiosła i z niską prędkością, dodaj masło kilka kawałków na raz, bijąc, aż będzie gładkie.Po dodaniu całego masła, ubij krem na średniej prędkości przez około 6-10 minut, aż będzie bardzo gęsty i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodać sok z yuzu i cytryny i ubić do połączenia.Krem maślany jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
YuzuYuzu
6
Umieść kawałek folii na powierzchni, aż będziesz gotowy do użycia, aby zapobiec wyschnięciu.Napełnij końcówkę rurki wyposażoną w końcówkę # 6 star z kremem maślanym i ułóż na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn