Babeczki kokosowe z masłem Yuzu

Babeczki kokosowe z masłem Yuzu
Babeczki kokosowe z maślanym kremem Yuzu mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 50 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jeśli masz sok yuzu, proszek do pieczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Yuzu Chuhai | Yuzu Sour | Japoński Koktajl Yuzu, oraz Babeczki kokosowe z lukrem kokosowym.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ułóż puszkę z babeczkami z papierami. (prawdopodobnie będziesz potrzebować dwóch).Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło i cukier połączyć w misce miksera Stoiska. Beat z mocowaniem wiosła na średniej prędkości, aż mieszanina będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodawać jajka po kolei, pozwalając każdemu połączyć się w pełni przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodać mieszankę mąki i mleko kokosowe w pięciu naprzemiennych dodatkach, zaczynając i kończąc na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Połączyć tylko do momentu włączenia mąki.Podziel ciasto między przygotowane puszki muffinowe, wypełniając tuż pod szczytami Papierów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Piec przez 24-30 minut, aż blaty będą złocisto brązowe, a tester włożony w środek wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Cukier i białka połączyć w średniej żaroodpornej misce i umieścić na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Mieszankę cukru ubijać stale na ogniu, aż cukier się rozpuści, a mieszanina wygląda gładko i lśniąco, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i wlać do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubijać na średniej prędkości przez około 5 minut, aż mieszanina ostygnie.Przełącz na mocowanie wiosła i z niską prędkością, dodaj masło kilka kawałków na raz, bijąc, aż będzie gładkie.Po dodaniu całego masła, ubij krem na średniej prędkości przez około 6-10 minut, aż będzie bardzo gęsty i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodać sok z yuzu i cytryny i ubić do połączenia.Krem maślany jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
YuzuYuzu
6
Umieść kawałek folii na powierzchni, aż będziesz gotowy do użycia, aby zapobiec wyschnięciu.Napełnij końcówkę rurki wyposażoną w końcówkę # 6 star z kremem maślanym i ułóż na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn