Przepis Kokosowe babeczki z lukier kokosowy ser śmietankowy może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, sodę oczyszczoną, płatki kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki kokosowe z lukrem z serem kokosowym, Babeczki kokosowe z lukrem kokosowo-serowym, oraz Babeczki Z Kremem Kokosowym Z Polewą Kokosową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Linia dwie 12-cup standardowe puszki muffin z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Za pomocą ręcznego miksera, masło i granulowany cukier śmietany razem do lekkiego i puszystego, o 4 protokół.