Babeczki Kokosowe Quickie

Babeczki Kokosowe Quickie
Quickie babeczki Kokosowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 738 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki mięty pieprzowej, mleko, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quickie Quickie Quiche, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 (12 porcji) puszki muffin z papierowymi wkładkami do babeczek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, wymieszać mieszankę ciasta, wodę, olej, jaja i ekstrakt kokosowy na średniej prędkości, aż nawilżona i gładka. Wymieszać z posiekanym kokosem. Podziel ciasto równomiernie między puszki muffin. Ciasto prawie napełni każdą wkładkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec, aż muffinki wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte, lub wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, około 15 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
6
Gdy ostygnie, umieścić lukier z łyżkami lub małe szpatułki wraz z miseczkami z dodatkami cupcake dla dzieci do dekoracji własnych babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
W misce dużego miksera elektrycznego, za pomocą uchwytu łopatkowego, ubijaj masło na dużej prędkości, aż będzie bardzo miękkie. W międzyczasie umieść duży arkusz papieru pergaminowego na powierzchni roboczej. Za pomocą dużego przesiewacza przesiać funt cukru cukierniczego na pergamin. Pomaga to zapobiegać zbrylaniu i ułatwia mieszanie. Zmniejsz prędkość miksera i, używając pergaminu jako lejka, wlej cukier do miski i powoli wymieszaj, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
LejekLejek
PrzesiewaczPrzesiewacz
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać mleko i wymieszać do połączenia. Przesiać drugi funt cukru na arkuszu pergaminu. Ponownie przy niskiej prędkości, dodać cukier i dobrze wymieszać. Po połączeniu przesiać pozostały cukier i dodać go z wanilią i wymieszać. Po połączeniu, włączyć szybkość miksera i pokonać lukier, aż bardzo lekkie i puszyste, o 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
W razie potrzeby podziel lukier na mniejsze partie i pokoloruj barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
10
Polewę rozprowadzić na schłodzonych babeczkach w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki lukru, ale pamiętaj, aby powrócić do temperatury pokojowej przed użyciem. Ponownie ubić lukier, aby znów był puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W23 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn