Quickie babeczki Kokosowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 738 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukierki mięty pieprzowej, mleko, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quickie Quickie Quiche, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 (12 porcji) puszki muffin z papierowymi wkładkami do babeczek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, wymieszać mieszankę ciasta, wodę, olej, jaja i ekstrakt kokosowy na średniej prędkości, aż nawilżona i gładka. Wymieszać z posiekanym kokosem. Podziel ciasto równomiernie między puszki muffin. Ciasto prawie napełni każdą wkładkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Kokosowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Posypka W Kształcie Serca
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec, aż muffinki wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte, lub wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, około 15 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
6
Gdy ostygnie, umieścić lukier z łyżkami lub małe szpatułki wraz z miseczkami z dodatkami cupcake dla dzieci do dekoracji własnych babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W misce dużego miksera elektrycznego, za pomocą uchwytu łopatkowego, ubijaj masło na dużej prędkości, aż będzie bardzo miękkie. W międzyczasie umieść duży arkusz papieru pergaminowego na powierzchni roboczej. Za pomocą dużego przesiewacza przesiać funt cukru cukierniczego na pergamin. Pomaga to zapobiegać zbrylaniu i ułatwia mieszanie. Zmniejsz prędkość miksera i, używając pergaminu jako lejka, wlej cukier do miski i powoli wymieszaj, aż do połączenia.
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Lejek
Przesiewacz
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać mleko i wymieszać do połączenia. Przesiać drugi funt cukru na arkuszu pergaminu. Ponownie przy niskiej prędkości, dodać cukier i dobrze wymieszać. Po połączeniu przesiać pozostały cukier i dodać go z wanilią i wymieszać. Po połączeniu, włączyć szybkość miksera i pokonać lukier, aż bardzo lekkie i puszyste, o 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
W razie potrzeby podziel lukier na mniejsze partie i pokoloruj barwnikiem spożywczym.
Polewę rozprowadzić na schłodzonych babeczkach w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki lukru, ale pamiętaj, aby powrócić do temperatury pokojowej przed użyciem. Ponownie ubić lukier, aby znów był puszysty.