Babeczki Kokosowe
Kokosowe babeczki to amerykański przepis, który służy 18. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 805 kalorii, 7G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, proszku do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Babeczki czekoladowe z lukrem kokosowym {babeczki migdałowe Joy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier ubić na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać jajka, 1 na raz, skrobanie w dół miski po każdym dodaniu.
Dodać ekstrakty wanilii i migdałów i dobrze wymieszać.
W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W 3 częściach na przemian dodawać suche składniki i maślankę do ciasta, zaczynając i kończąc na suchym.
Wymieszać, aż się połączy. Wchodzisz w 7 uncji kokosa.
Wyłożyć patelnię na muffinki z papierowymi wkładkami. Napełnij każdą wkładkę do góry cieście.
Piec przez 25 do 35 minut, aż blaty będą brązowe i wykałaczka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia na patelni przez 15 minut.
Wyjąć do stojaka do pieczenia i całkowicie ostudzić.
Tymczasem zrób lukier. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, na małej prędkości, śmietana razem ser, masło i ekstrakty waniliowe i migdałowe.
Dodać cukier cukierniczy i wymieszać na gładką masę.
Zamrozić babeczki i posypać pozostałym kokosem.