Babeczki Kawowe
Babeczki kawowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, jasny syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe babeczki kawowe z lukrem kawowym, Czekoladowe babeczki kawowe z lukrem kawowym, oraz Babeczki Kawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, połącz 2 łyżki wrzącej wody i 4 łyżeczki espresso, mieszając, aż espresso się rozpuści. Wymieszać z maślanką.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść 3/4 szklanki granulowanego cukru, masła i 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian do mieszanki cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Łyżka ciasto do 12 Muffin kubki wyłożone papierowymi wkładkami.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Fajne babeczki na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Aby przygotować syrop, połącz 1/4 szklanki cukru granulowanego,1/4 szklanki wody, 2 łyżki espresso, syrop kukurydziany i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu 3 minuty. Przebij szczyty babeczek kilka razy drewnianym szpikulcem.
Syrop z espresso równomiernie posmarować babeczkami. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.