Babeczki Jagodowo-Owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek jagodowo-owsianych. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Jeśli masz olej roślinny, oryginalną mieszankę, szybko gotujący się owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub linią z papierowymi kubkami do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj mleko, brązowy cukier, olej i jajko. Wymieszać mieszankę Bisquick i owies tylko do zwilżenia. Złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.