Babeczki Jagodowo-Owsiane

Babeczki Jagodowo-Owsiane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek jagodowo-owsianych. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 18 centów za porcję. Jeśli masz olej roślinny, oryginalną mieszankę, szybko gotujący się owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania lub linią z papierowymi kubkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mleko, brązowy cukier, olej i jajko. Wymieszać mieszankę Bisquick i owies tylko do zwilżenia. Złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn