Babeczki jagodowo-owsiane
Babeczki jagodowo-owsiane to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz jogurt waniliowy bez laktozy, sól, złotą mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Placek Jagodowy Na Noc Owies, oraz Jagoda Na Noc Owies.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 12 regularnych filiżankach do muffinek lub smaruj DNA tylko filiżanek do muffinek.
W dużej misce wymieszaj jogurt i owies. Wymieszać z jajkiem, olejem i brązowym cukrem. Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól (ciasto będzie grudkowate). Delikatnie wymieszać z jagodami. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 20 min lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni.