Babeczki Jagodowo-Malinowe Ricotta Migdałowe Z Serkiem Śmietankowym

Babeczki Jagodowo-Malinowe Ricotta Migdałowe Z Serkiem Śmietankowym
Przepis Blueberry & Raspberry Ricottan migdałowe babeczki z serem śmietankowym jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 750 kalorii. Ten przepis służy 7. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Babeczki migdałowe z lukrem malinowym (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Babeczki migdałowe z nadzieniem z tequili jagodowej, polane marcepanem i lukrem z serem Acai, oraz Babeczki jagodowo-jagodowe z lukrem Borówkowo-serowym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia3
Magazyn