Babeczki jagodowe migdałowe wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 88 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sok z cytryny, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Jagodowe Migdałowe, Suszone Babeczki Z Jagodami Migdałowymi, oraz Bułeczki Z Jagodami + Lukier Z Serem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść 2 łyżki jagód w misce do mikrofalówki; podgrzewaj w kuchence mikrofalowej do bardzo miękkiej, około 20 sekund. Wymieszać konfitury i sok z granatów; odstawić.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać w misce. Stopniowo dodawać mieszankę mąki do mieszanki jagodowej, ciągle ubijając, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Złożyć migdały i 1 szklanka jagód do ciasta. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na wyłożone blachy do pieczenia.