Babeczki jagodowe II
Blueberry Muffins II może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 128 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 141 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru, jagód, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffiny jagodowe, Amazingly Blueberry-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak, jak robią to w piekarni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smarować i mąki muffin patelnie lub użyć wkładki papieru.
W dużej misce, masło śmietankowe i 1 1/4 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei i wymieszać.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszankę mąki, na przemian z mlekiem. Rozgnieść 1/2 szklanki jagód i wymieszać z cieście. Złóż pozostałe jagody.
Napełnij muffinki i posyp pozostałą 1/4 szklanki cukru.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i odczekać 20 minut, aby wyjąć z patelni.