Babeczki Jagodowe

Babeczki Jagodowe
Need a wegetariański posiłek poranny? Babeczki z jagodami mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, pół na pół śmietany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bułeczki Z Jagodami + Lukier Z Serem Jagodowym, Babeczki jagodowe z dżemem jagodowo-kokosowym, oraz Babeczki Jagodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło pokroić na mieszankę mąki, cukru, proszku do pieczenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Dodać jagody i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
4
W osobnej misce ubić śmietanę z jajkiem i powoli wlać do suchych składników, mieszając gumowym skrobakiem, aż ciasto uformuje się. Ugniataj, aż się połączy, 3 lub 4 razy. Nie rozłączaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podziel ciasto na pół. Na lekko posypanej mąką desce uformuj każdą połowę w 6-calową okrągłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Pokroić na 6 klinów.
7
Piec na arkuszu bez nadzienia około 20 minut w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło!!
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn