Babeczki Jabłkowo-Bananowe
Przepis jabłko banan babeczki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 18 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 325 fanów. Jeśli masz jabłka, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz Czekoladowe babeczki bananowe z kremem bananowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 24 kubki muffin, lub użyć wkładki papierowe. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią i maślanką. Ubić w mieszaninie mąki, mieszając tylko do momentu włączenia. Złożyć w puree banany i rozdrobnione jabłka. Napełnij każdy kubek muffin do połowy pełny.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.