Babeczki Gum Worm
Babeczki guma robak może być tylko deser szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka barwników spożywczych, barwników spożywczych, ekstraktu z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwe Halloween Robak Babeczki, Sałatka Z Robakami, oraz Wiggly Worm Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść papier babeczkowy w patelniach na muffinki. Odstawić.
W dużej misce do mieszania, połączyć ciasto mix, cola, jajka i olej. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty, skrobanie boki miski często. Wypełnij papiery cupcake 2/3 pełne z ciasta ciasto.
Piec przez 25 do 30 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem z patelni. Całkowicie schłodzić na stojakach chłodzących przed lukierowaniem.
W średniej misce do mieszania połączyć lukier, barwniki spożywcze, ekstrakt pomarańczowy i przesiany cukier puder. Łyżka lukier do worka ciasta lub zip-top torba wyposażona w 1/4-Calowy Okrągły dekorowanie końcówki. Rura lukier na cupcake zaczynając od zewnętrznej krawędzi, krąży dwa razy i niż pracy w kierunku centrum.
Zakończ babeczki przyklejając 2 cukierkowe robaki do lukru i posypując blaty zmiażdżonymi ciasteczkami.