Babeczki Gin & Tonic
Przepis na babeczki Gin & Tonic jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegetariańska opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 290 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, olej canolan, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gin z tonikiem, French Gin and Tonic My Way, oraz Grillowany Gin z tonikiem podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubić żółtka, wodę, olej, sok z limonki, skórkę i wanilię.
Dodaj do suchych składników; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać śmietanę tarter do białek; ubić czystymi naganiaczami, aż sztywne piki tworzą. Złóż w ciasto.
Napełnij papierowe kubki na muffinki pełne trzy czwarte.
Piec w temperaturze 325° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
W dużej misce ubić ser, śmietanę, cukier cukierniczy, gin i barwnik spożywczy, aż uformują się sztywne piki. Pipe over cupcakes.
Udekorować plastrami limonki. Schłodzić resztki.