Babeczki Gin & Tonic

Babeczki Gin & Tonic
Przepis na babeczki Gin & Tonic jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegetariańska opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 290 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, olej canolan, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gin z tonikiem, French Gin and Tonic My Way, oraz Grillowany Gin z tonikiem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w dużej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubić żółtka, wodę, olej, sok z limonki, skórkę i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj do suchych składników; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
3
Dodać śmietanę tarter do białek; ubić czystymi naganiaczami, aż sztywne piki tworzą. Złóż w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Napełnij papierowe kubki na muffinki pełne trzy czwarte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec w temperaturze 325° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W dużej misce ubić ser, śmietanę, cukier cukierniczy, gin i barwnik spożywczy, aż uformują się sztywne piki. Pipe over cupcakes.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
GinGin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Udekorować plastrami limonki. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn